Vi som jobbar på Bäret heter Annica, Marie och Cecilia. Annica är föreståndare, förskolelärare och specialpedagog, Cecilia & Marie är barnskötare, alla med gedigen utbildning! Tillsammans har vi nästan 60 års erfarenhet inom barnomsorgen. Vi trivs väldigt bra med både varandra och barnen här på Bäret, och deras föräldrar förstås! Vi arbetar utifrån läroplanen för förskolan och fokuserar mycket på språk och begrepp, naturen och den sociala biten med värdegrund och förhållningssätt. Sen har vi olika teman på vitt skilda ämnen som vi fördjupar oss i under kortare perioder. Trollen Loke och Vilda, som ni ser nedan i bilden, lotsar barnen genom temat.

Varför jobbar vi då på ett föräldrakooperativ? Jo, för att vi lär känna alla och får en Vi-känsla som är av stor betydelse för barnen. Det är lätt att arbeta, göra olika aktiviteter och pedagogiska inköp eftersom det är korta beslutsvägar. Men framför allt har vi roligt tillsammans Barn, Föräldrar och Personal.

Bäret huserar i en lägenhet uppdelad på 4 rum med olika inriktning, plus personalrum och kök. Vi har direkt utgång till en härlig innergård som är anpassad till barnen och vår verksamhet.

Förskola på kungsholmen. Centralt dagis. Dagisplats. Förskoleplats och liten bra barngrupp.